motor electric

Contact


REKOL ELECTRIC SRL

J40/2128/2003     RO 15208280
Str. Politehnicii , Nr. 4, sector 6, Bucuresti.
Punct de lucru: Sos.Oltenitei , Nr.103, sector 4, Bucuresti
Tel: 0723.24.79.62 ; 004 0752 449 531
Fax: 031.401.93.97
E-mail: office@motorelectric.ro
            rekol_electric@yahoo.com


Produse


• Colectoare
pentru motoare de curent continuu de uz industrial, cu diametre pana la 500 mm, cu strangere in coada de randunica sau cu inele de bandaj. Colectoarele sunt fabricate folosind profile de CuAg 0,1 si micanita clasa de izolatie H.

• Inele colectoare
pentru motoare electrice de curent alternativ cu rotor bobinat. Realizam ansambluri demontabile pentru reducerea costurilor de mentenanta ale masinilor electrice.

• Portperii
pentru motoare de curent continuu sau alternativ, de orice tip , dimensiune sau complexitate, eventual dupa un model al clientului. Caseta portperie este realizata din alama turnata.


REKOL ELECTRIC SRLREKOL ELECTRIC SRL a fost inregistrata in februarie 2003. Domeniul principal de activitate este productia de colectoare pentru motoare electrice de curent continuu si alternativ folosite in industrie si transport urban sau feroviar .

Datorita solicitarilor venite din partea beneficiarilor am dezvoltat si productia de sisteme , suporti si casete portperii pentru orice tip de motor electric . De la an la an am cautat sa aducem un plus de calitate produselor si serviciilor noastre . Experienta acumulata in toti acesti ani ne permite sa raspundem oricarei solicitari venite din partea beneficiarilor , oferind solutii constructive optime pentru funtionarea eficienta a masinilor electrice.

De la an la an am cautat sa aducem un plus de calitate produselor si serviciilor noastre . Experienta acumulata in toti acesti ani ne permite sa raspundem oricarei solicitari venite din partea beneficiarilor , oferind solutii constructive optime pentru funtionarea eficienta a masinilor electrice.

Calitatea produselor noastre este data si de materialele de cea mai buna calitate folosite , importate din Uniunea Europeana si S.U.A . Acest lucru a condus la dezvoltarea unor colaborari de durata cu parteneri importanti din industria romaneasca .

Va asteptam sa apelati la serviciile noastre .